Servicii

SELECTIE AVOCAT - reprezentare FC OTELUL in instantele de la Galati

In vederea aprobarii de catre adunarea creditorilor a contractului de reprezentare se primesc oferte pentru reprezentarea FC OTELUL SA Galati in toate cauzele aflate pe rolul instantelor din Galati. Se solicita ofeta pentru intregul pachet de dosare  pe rol obiect fond funciar, retrocedari, carte funciara.

Ofertele se primesc pana la data de 09.09.2016.

Toate ofertele vor fi supuse aprobarii Adunarii Creditorilor.

Selectie de oferte servicii de contabilitate

Solicitam OFERTE pentru servicii de contabilitate la societatea in faliment FC OTELUL SA Galati.
Solicitam servicii de contabilitate complete inclusiv intocmire bilant si inregistrari REVISAL.
Societatea are 3 angajati si nu are activitate. Documentele primare sunt intocmite de societate.
Facturile furnizori sunt maxim 10 facturi/luna (utilitati in principal).
Facturi clienti cca. 2 / luna. Un singur cont bancar. Cont de trezorerie.
Se solicita elaborare informari privind incasarile si platile in fiecare luna.
Preluarea activitatii de la 01.07.2016.

Reorganizare judiciară prin MB Management ipurl

 

MB MANAGEMENT ipurl si-a dovedit capacitatea de implementare a solutiilor de optimizare a centrelor de profit.

Printre solutiile oferite pentru reabilitarea economico-financiara a unei societati comerciale se afla si regandirea sistemului entitatilor care o compun, in conformitate cu cerintele de piata.

Abordarea acestor probleme ca demers de importanta capitala pentru viitorul societatii comerciale, care porneste de la evaluarea obiectiva a situatiei actuale si continua cu: prefigurarea directiilor posibile de evolutie a activitatii (inzestrarea cu factori de productie, calitatea proceselor de productie, eficienta economica a activitatii, managementului societatii comerciale si structura productiei), definirea politicilor pentru compartimentele functionale ale societatii, controlul restructurarii si evaluarea rezultatelor.

Lichidarea voluntară prin MB Management ipurl

 

In cadrul procedurii de lichidare voluntara, activitatea societatii este concentrata pe aspectul realizarii unei valorificari optime a activelor societatii in lichidare.
MB MANAGEMENT ipurl asigura totalitatea serviciilor legate de formalitatile legale de repartizare a lichiditatilor obtinute si de radiere a societatii.

Lichidare judiciară prin MB Management ipurl

 

Echipa MB MANAGEMENT ipurl are o experienta considerabila in domeniul lichidarii judiciare. Serviciile oferite acopera intreaga procedura legala, incluzand evaluarea activelor societatii, relatia cu debitorii si creditorii, activitatea specifica de management in conditii de criza si nu in ultimul rand, activitatea de valorificare a activului.
Activitatea de valorificare a activului este facilitata de o buna relatie a firmei cu mediul de afaceri financiar din Romania si de exploatarea facilitatilor INTERNET.

Adunarea creditorilor

Zona de publicare a documentelor procedurale

pentru fiecare debitoare in insolventa